Blogs

BLOGS


Blogs telcoaching

TelCoaching biedt je de gelegenheid om te praten over wat je denkt, voelt, beleeft, ervaart en helpt je ontspannen en ruimte maken in je hoofd en hart.

Ook publiceer ik regelmatig interessante artikelen over coaching, mindfullness, zingeving en updates over TelCoaching.

Wil je meer weten over TelCoaching of over een blog? Stuur mij dan een mail op info@telcoaching.nl of bel mij op 0909 7000 000 (en kies dan box 747) 


Auteur: Shirley Davelaar

Ik realiseer mij nu pas goed hoe onbezorgd ik altijd geleefd heb. Ik had de tijd aan mijzelf en ik kon doen en laten wat ik zelf leuk vond.

En toen kwam COVID-19 een besmettelijke virus.  Wij werden allemaal verrast en gaven meteen gehoor aan alle maatregelen die ons werden opgelegd om het tij te keren.


Zelfheling, een ontdekkingsreis

Auteur: Shirley Davelaar

Als coach spreek ik veel mensen met verschillende gevoelens. Ik merk dat de basis van elk gesprek is dat je je gevoelens niet weg moet stoppen, maar er over moet praten. Dit is mijn ervaring die ik graag met je deel.


Sta stil bij je gevoelens voor emotionele balans

Auteur: Shirley Davelaar

In mijn beleving/ervaring is Welzijn een fundament voor “Zingeving”.

Met iedere stap die je zet, met iedere beslissing die je neemt en met het realiseren van je dromen en wensen ben je bewust of onbewust bezig met het tot stand brengen van  “Zingeving”.


Wat is zingeving?

TelCoaching.nl


TelCoaching is een telefonische hulplijn voor iedereen die behoefte heeft aan een goed persoonlijk gesprek. Wij luisteren aandachtig naar jouw verhaal en helpen jou met het vinden van de juiste oplossing of helpen jou met het vinden van de juiste organisatie die je verder kan helpen.

KVK 34113800
Copyright @ All Rights Reserved