Coaching sessies

TELEFONISCHE 

COACHING SESSIES

Telefonische coachingsessies


Heb je een vraag, een probleem of wil je gewoon even praten? Je kunt TelCoaching altijd voor verschillende zaken bellen!

Om een duidelijk voorbeeld te geven hoe wij jouw kunnen helpen, hebben wij een aantal standaard voorbeeldsessies. Staat jouw vraag, probleem, wens hier niet tussen? Dan kun je nog steeds met jouw vraag bij ons terecht!


Waarom een telefonische coachingsessie?

Heb je een vraag, een probleem of gevoelens van onbehagen? Blijf er niet mee rondlopen, maar praat erover! Door te praten kan je je zorgen delen met een ander en kan je tot nieuwe inzichten komen. Praten schept ruimte in je hoofd en in je hart en helpt je om te ontspannen.

Dan is TelCoaching een veilig begin. TelCoaching biedt je de gelegenheid om te praten over wat je denkt, voelt, beleeft, ervaart en helpt je ontspannen en ruimte maken in je hoofd en hart.


TelCoaching is telefonisch contact met een life-coach en biedt praktische en/of emotionele ondersteuning bij zeer uiteenlopende gemoedsbewegingen. TelCoaching is er voor iedereen!


Praten over sociale druk

 

Zit jij non-stop op je telefoon voor Instagram, Snapchat, Facebook, Whatsapp? En heb je het gevoel dat je steeds direct moet reageren en dat iedereen het beter heeft dan jij? Praat er met ons over!

 

Praten over burnout

 

Ben je veel moe? Slaap je slecht? Heb je veel hoofdpijn en kost het opnemen van je telefoon al teveel energie? Waarschijnlijk heb jij dan Burn-out. Praat er over, voordat het erger wordt!

Gewoon een goed gesprek


Wil je gewoon even praten, even je verhaal vertellen, behoefte aan sociaal contact? Bel dan ons dan gerust. Wij luisteren graag naar jouw verhaal, wij denken met je mee en geven je een goed gevoel.


Geen uitweg zien


Zie je zelf geen uitweg meer uit de huidige situatie? Bel dan TelCoaching! Er is altijd een uitweg als het noodlot toeslaat. Vertrouw jezelf en geef jezelf een kans om opnieuw te beginnen en er iets moois van te maken. Door er met ons over te praten, lucht je je hart. Samen kom je er altijd wel uit!


Levens- en/of zingevingsvragen


Voldoening ervaar ik door elkaar te steunen bij een impasse of als het levenslot te zwaar is en je het even niet meer weet. Samen kunnen wij zoeken naar een opening zodat jij weer verder kan.


Verwerking rouwproces


Zelf ervaar ik het leven als een belevenis, waarbij er tijd is om van het leven te genieten en waarbij je ook tijd moet nemen om teleurstellingen of verlies te verwerken. Het verwerken van een rouwproces verloopt beter als je over jouw gevoelens praat. Samen verwerken wij jouw rouwproces.


TelCoaching.nl


TelCoaching is een telefonische hulplijn voor iedereen die behoefte heeft aan een goed persoonlijk gesprek. Wij luisteren aandachtig naar jouw verhaal en helpen jou met het vinden van de juiste oplossing of helpen jou met het vinden van de juiste organisatie die je verder kan helpen.

KVK 34113800
Copyright @ All Rights Reserved